Trinitas TV: en directo

Canal de TV:Trinitas TV:

País: Rumania

Categoría: Religión

4.6 de 5

5 votos

Trinitas TV: ver streaming en directo

Televiziunea TRINITAS a fost înfiinţată în octombrie 2007, la iniţiativa şi cu implicarea directă a Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Prin intermediul acestei televiziuni cultural-religioase, Patriarhia Română informează opinia publică despre evenimentele bisericeşti, lucrarea pastoral-misionară, socială, educaţională şi culturală a Bisericii, aducând în atenţia publicului istoria, cultura şi tezaurul de credinţă şi spiritualitate creştină românească în context european.

Países

  • InfoPescar.TV este singura televiziune 100% romaneasca dedicata exclusiv pescuitului, cu transmisiune tv live online non-stop. Are ca scop popularizarea pescuitului cu tehnici și

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Suntem iubitori de muzica traditionala si de aceea incercam mereu sa facem cele mai inedite si variate videoclipuri pe care sa vi le aducem in dar. Oricine este binevenit.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Canal7 este o stație de televiziune difuzată în Baia Mare, România, oferind spectacole de știri și divertisment. Ca parte a TL +, Canal7 produce și difuzează videoclipuri

    4.3 из 5

    11 голосов