TV en linea. Ver tv en vivo. - Canales de TV - Ucrania - Телеканал Донбасс

Телеканал Донбасс en directo


Телеканал Донбасс en directo

Canal de TV:Телеканал Донбасс

País: Ucrania

Categoría: Local / Noticias

4.6 de 5

5 votos

Телеканал Донбасс ver streaming en directo

«Донбас» — телеканал загального інтересу для глядачів східного регіону. Телеканал «Донбас» входить до складу ТОВ «Медіа Група Україна».
В ефірі каналу — програми соціальної спрямованості, новини і ток-шоу, які висвітлюють проблеми східного регіону, а також розважальні шоу, кінофільми і телесеріали.
На цілодобове мовлення телеканал вийшов 9 листопада 2009 року. Доступний глядачам у Донецьку, Макіївці, Ясинуватій на частоті 6 ТВК, а також через мережу кабельних операторів.

Países

  • Світ телебачення, СТБ — український загальнонаціональний телевізійний канал. Входить до медіахолдингу StarLightMedia.. Вперше вийшов в ефір з 2 червня 1997 року. Станом на 2017 р.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • І-Дабл-Ю-Ті-Ен (англ. The Eternal Word Television Network, EWTN) — американська католицька медіамережа, яка транслює та розповсюджує теле- і радіопрограми, видає друковані видання

    4.3 из 5

    11 голосов

  • OTV — український цілодобовий музичний телеканал. OTV належить до медіахолдингу Вадима Рабиновича Музичний телеканал O-TV - перший музичний телеканал на території України. Ми

    4.3 из 5

    11 голосов