TV 7+ en directo


TV 7+ en directo

Canal de TV:TV 7+

País: Ucrania

Categoría: Local

4.6 de 5

5 votos

TV 7+ ver streaming en directo

TV7+ новий, обласний цифровий телеканал з молодим професійним колективом та грандіозними можливостями. Головний телеканал твого міста Хмельницького. Ефірне мовлення 24 години на добу. Телеканал розпочав свою роботу в ефірі 5 вересня 2013. Основна цільова аудиторія каналу – це люди з вищою та спеціальною освітою, керівники середньої ланки, ділові, амбітні та сучасні. Такий глядач прагне знати більше, володіти найсвіжішою інформацією, бути в курсі подій, бути „на крок попереду”.

Países

  • «Телевсесвіт» - це загальнонаціональний, розважально-просвітницький телеканал для усіх верств населення. Ми відкриваємо світ Україні та Україну світу! Блок пізнавальних програм не

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Телекомпанія С-TV це - анонси, новини, огляди, авторські програми, коментарі. ТОВ ТРК Союз-TV - єдиний недержавний телеканал у м.Житомирі. Телерадіокомпанія заснована у 1994 році.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Світ телебачення, СТБ — український загальнонаціональний телевізійний канал. Входить до медіахолдингу StarLightMedia.. Вперше вийшов в ефір з 2 червня 1997 року. Станом на 2017 р.

    4.3 из 5

    11 голосов