TV Istra en directo

Canal de TV:TV Istra

País: Croacia

Categoría: Local

1 de 5

1 votos

TV Istra ver streaming en directo

TV Istra ranije poznata kao Nezavisna istarska televizija – NIT, osnovana je 1995. godine sa sjedištem u Pazinu.
Iz samog srca Istre – malenoga grada Pazina, kreativna, mlada i nadobudna ekipa novinara, snimatelja, montažera i tehničara svakoga dana u Vaše domove preko televizijskog kanala i društvenih mreža donosi najnovije vijesti i događanja s područja cijele Istre i Kvarnera.
Naš je program prilagođen i usmjeren potrebama i željama lokalnog stanovništva, a odlikuje nas ažurnost izvještavanja, profesionalnost, dinamičnost, raznolikost i kvaliteta sadržaja, neovisnost, predanost i ljubav prema poslu kojega radimo.
Svakog smo dana tu za Vas, otvoreni za Vaše prijedloge i kritike, a možete nas pratiti putem najvećih IPTV-a u Hrvatskoj (MaxTv, B.net, OptiTv itd.).

Países

  • 4.3 из 5

    11 голосов

  • Z1 televizija (nekad Zagrebačka televizija i TV Sljeme) je lokalna komercijalna televizijska postaja iz grada Zagreba u Republici Hrvatskoj. Druga zagrebačka televizija – TV

    4.3 из 5

    11 голосов

  • RTL Kockica je prvi hrvatski specijalizirani TV kanal za djecu, mlade i obitelj. U vlasništvu je RTL Grupe. RTL Kockica počela je s emitiranjem 11. siječnja 2014. godine u 11:01

    4.3 из 5

    11 голосов