TV LUX en directo

Canal de TV:TV LUX

País: Eslovaquia

Categoría: Religión

0 de 5

0 votos

TV LUX ver streaming en directo

Televízia LUX je slovenská katolícka televízia. Našou ambíciou je budovať na Slovensku televíznu alternatívu, prostriedok šírenia pokoja, povzbudenia a hodnôt.
V čase, keď sú ľudia zaplavení množstvom informácií a často znechutení plytkosťou a bulvárnosťou, ponúkame kanál rodinnej televízie, s ktorou sa diváci budú cítiť dobre a s radosťou a bez obáv si ju zapne dieťa, dospelý i starší človek.
Televízia LUX je ovocím spolupráce Konferencie biskupov Slovenska a LUX communication. Ponúka program v súlade s náukou a životom Katolíckej cirkvi. Jej cieľom je prinášať ľuďom možnosť poznávania a posilnenia sa vo viere, z ktorej môžu čerpať silu do prežívania každodenného života.

Países

  • TV Markíza začala vysielať v auguste 1996. Krátko po svojom nástupe na slovenský mediálny trh sa stala najsledovanejšou televíziou a túto pozíciu si napriek zmenám v konkurenčnom

    4.3 из 5

    11 голосов

  • KYSUCKÉ TELEVÍZNE VYSIELANIE - KTV. Kysucká televízia vysiela pre vás 24 hodín denne v mestách Čadca a Krásno nad Kysucou a v obciach Raková, Podvysoká, Olešná a Skalité.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Regionálna TV Panoráma, pôsobiaca v meste Žarnovica, vysiela 24/ 7/ 365 dní v roku pre zhruba 23 600 divákov po celom Slovensku. Okrem Žarnovice si môžu TVP naladiť napr. V

    4.3 из 5

    11 голосов