•   Televisión Online -Canales de Tv -Macedonia -Телевизија Орбис 

Canal de tv: Телевизија Орбис
Телевизија Орбис online - Televisión en vivo

Transmisión desde el sitio web oficial
Este canal de televisión está autorizado y se emite en el sitio web oficial del canal, Haga clic en el reproductor
Телевизија Орбис
País:  Macedonia
Categoría: Noticias
4 de 5
2 voto(s)
Телевизија Орбис - descripción, revisión, calificación

Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола. Орбис е медиум со претежно забавен општ

Телевизија Орбис online - Televisión en vivo

Македонска Телевизија 1  Macedonia / TV pública
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 de 5
12 voto(s)
Телевизија Бела  Macedonia / TV pública
TV Bela (TB Бела) is an internet television station from Stip, Macedonia

  • 80
3.6 de 5
3 voto(s)
Телевизија Тера - Битола  Macedonia / Televisión local
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

  • 100
5 de 5
1 voto(s)
Интел Телевизија  Macedonia / TV pública
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 de 5
4 voto(s)
Телевизија Орбис  Macedonia / Noticias
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 de 5
2 voto(s)
Алфа ТВ  Macedonia / TV pública
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 de 5
2 voto(s)